Ett kort fyllt med förmåner för dig!

  Som prenumerant på något av Barometern Oskarshamns-Tidningens olika paket har du alltid tillgång till PLUS-kortet – ett kort fyllt med olika förmåner och erbjudanden.

  Varje måndag hittar du PLUS-kortsidan i Barometern och Oskarshamns-Tidningen. Där ser du vilka aktuella erbjudanden du kan ta del av med ditt PLUS-kort.

  Alla erbjudanden finns tillgängliga i det mobila PLUS-kortet, som du själv laddar ned på Mina sidor efter att ha loggat in på barometern.se. Du anger då ett mobilnummer och klickar sedan på "Skicka lojalitetskort". Det skickas då ett sms till detta mobilnummer som ger dig tillgång till PLUS-kortet via mobilen. Spara ned sidan som bokmärke på hemskärmen för att alltid ha kortet tillgängligt.

  Mycket nöje med ditt PLUS-kort!

  Vad ingår i mitt PLUS-kort?

  • Tre privatannonser gratis per år under rubrikerna Prylar/Motor/Bostad om du bokar din annons online. Erbjudandet finns på ditt digitala PLUS-kort eller som inloggad på lojalitetskort.gotamedia.se. Vill du ha hjälp med bokning av din annons hjälper vi dig fortfarande mot en hanteringsavgift.
  • Extra tidning i tre veckor till sjukhus om någon i hushållet hamnar på sjukhus i Kalmar län.

  Vid köp av prenumeration via barometern.se skickas inte ett fysiskt PLUS-kort ut automatiskt. Men givetvis har du tillgång till alla förmåner och erbjudanden via PLUS-kortet i mobilen.

  Vill du ha ett fysiskt PLUS-kort hemskickat till din adress? Eller har du problem med att ladda ned ditt mobila PLUS-kort?
  Kontakta kundcenter på kundcenter@barometern.se eller telefonnummer 0480-591 00.

  • Kontaktinformation

   Kundcenter

   Telefon: 0480-591 00

   Privatannonsering & prenumeration

   Telefon: 0480-591 00

   Utebliven tidning

   0771-87 30 37

   Dygnet runt på www.utebliventidning.se

  • Sociala medier

  • Chatta med oss

  © Copyright 2014 Kundcenter Barometern/OT, alla rättigheter reserverade